Infactovisie bv

Willem de Lange is een mensenmens en bruggenbouwer voor ondernemers in de dienstverlening.


Willem de Lange ondersteunt dienstverlenende bedrijven bij het oplossen van structurele uitdagingen, meestal op het gebied van financiering, opvolging, of bedrijfsorganisatie. Zijn inzet is steeds tijdelijk en gericht op zelfredzaamheid van het bedrijf, flexibiliteit en goede onderlinge verstandhoudingen.

De Lange is een 'mensenmens' en een bruggenbouwer. Identificeert zich sterk met de klant tijdens een opdracht. Is goed op zijn plaats als mediator / inspirator / katalysator in middelgrote en grote bedrijven. Dat kunnen publieke of private ondernemingen zijn, en ook bijvoorbeeld familiebedrijven. Bij dit type bedrijf worden benoemingen en opvolging vaak bepaald door familiebanden. Deze familiebanden kunnen een objectieve beoordeling of iedereen op de juiste plek zit en zich daar ook gelukkig voelt, in de weg zitten. Zo'n — vaak gegroeide — situatie kan de oorzaak zijn van problemen in de zakelijke en menselijke sfeer.

Willem de Lange helpt u deze knopen te ontwarren, en het pad uit te stippelen naar een gezonde situatie die het beste is voor de continuÔteit van het bedrijf, en waarmee alle betrokkenen zich happy voelen.

Klik hier om voorbeelden te zien van afgeronde projecten.

Om contact op te nemen, klik hier.

Terug.


© 2011 Willem de Lange — doe de financiŽle check — webdesign en text editing Corneliszoon.